Cel puţin 67 de persoane au fost arestate în Iran, acuzate de infracţiuni financiare

Autorităţile din Iran au arestat 67 de persoane într-o operaţiune de combatere a infracţiunilor financiare şi a corupţiei, în contextul în care ţara se confruntă cu sancţiuni noi impuse de către Statele Unite, relatează Reuters.

189 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 67 de persoane au fost arestate în Iran, acuzate de infracţiuni financiare

Cel puţin 67 de persoane au fost arestate în Iran, acuzate de infracţiuni financiare

Autorităţile au înfiinţat mai multe Curţi Speciale Revoluţionare, după ce liderul suprem Ayatollah Ali Khamenei a cerut acţiuni „juste şi prompte” pentru combaterea unui război economic cu statele străine.

„Cel puţin 67 de suspecţi au fost arestaţi. Majoritatea au fost eliberaţi pe cauţiune. Peste 100 de persoane, inclusiv angajaţi guvernamentali şi oficiali, precum şi angajaţi din mediul privat au primit interdicţii de călătorie”, a declarat Gholamhossein Mohseni Ejei, purtător de cuvânt al Ministerului Justiţiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici