Cel puţin cinci persoane au fost rănite în urma unui atac cu cuţitul în statul New York. Două victime sunt în stare gravă

O asociaţie evreiască din Statele Unite a informat că un atacator care purta o eşarfă a fugit după ce a înjunghiat mai multe persoane din Monsey, statul New York.

389 afișări
Imaginea articolului Cel puţin cinci persoane au fost rănite în urma unui atac cu cuţitul în statul New York. Două victime sunt în stare gravă

Cel puţin cinci persoane au fost rănite în urma unui atac cu cuţitul în statul New York (Foto: 123RF)

Toate cele cinci victime au fost transportate la spital, iar două dintre acestea se află în stare critică.

Şeful poliţiei locale, Brad Weidel, a informat că autorităţile au localizat un vehicul şi un posibil suspect în cazul atacului.

Procurorul general din New York, Letitia James, a declarat că este îngrijorată de situaţia din Monsey.

"Există zero toleranţă faţă de atacurile motivate de ură şi vom continua să monitorizăm această situaţie îngrozitoare", a adăugat aceasta.

Poliţia a informat că operaţiunile de căutare a atacatorului continuă. Atacul a avut loc în locuinţa unui rabin înainte de ora 22.00 în Monsey.

Monsey se află la aproximativ 30 de mile de oraşul New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici