Cel puţin doi morţi şi sute de răniţi în Taiwan, după trecerea Taifunului Dujuan

Cel puţin doi oameni au murit, iar alţi 300 au fost răniţi, în Taiwan, după trecerea supertaifunului Dujuan, care a generat întreruperi masive ale alimentării cu electricitate, informează site-ul agenţiei AFP.

129 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi morţi şi sute de răniţi în Taiwan, după trecerea Taifunului Dujuan

Cel puţin doi morţi şi sute de răniţi în Taiwan, după trecerea Taifunului Dujuan (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Aproximativ 500 de milioane de oameni au rămas fără electricitate în Taiwan din cauza taifunului care a devastat partea de nord a insulei.

Furtuna a trecut marţi dimineaţă prin oraşul de coastă Putian, potrivit agenţiei China Nouă.

Majoritatea persoanelor rănite au fost lovite de fragmente dislocate de vânt sau au fost implicate în accidente rutiere.

Potrivit celui mai recent bilanţ, două persoane au murit, iar 324 au fost rănite de taifun.

Peste 12.000 de oameni au fost evacuaţi, iar 3.000 sunt cazaţi în adăposturi temporare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici