Cel puţin două persoane au murit în urma unui atac armat în Carolina de Sud

Cel puţin două persoane au murit şi alte opt au fost rănite sâmbătă, în urma unui atac armat petrecut într-un bar din oraşul Lancaster din statul american Carolina de Sud, au informat oficiali locali, citaţi de Reuters.

365 afișări
Imaginea articolului Cel puţin două persoane au murit în urma unui atac armat în Carolina de Sud

Cel puţin două persoane au murit în urma unui atac armat în Carolina de Sud

Autorul atacului se află în libertate şi nu este clar dacă acesta a avut complici, a informat Biroul Şerifului din Lancaster, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, incidentul a fost unul de proporţii, iar din primele informaţii se pare că atacatorul a vizat o anumită persoană, în urma unei dispute. „Aceasta nu este o situaţie în care un necunoscut oarecare a ales un loc oarecare şi a intrat să împuşte oameni la întâmplare”, a declarat Doug Barfield, purtătorul de cuvânt al Biroului Şerifului.

Patru dintre răniţi au fost transportaţi cu elicopterul la instituţii medicale din apropiere, iar starea lor de sănătate nu este cunoscută în acest moment. Celelalte patru persoane rănite au fost şi ele spitalizate, dar se află în afara oricărui pericol.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici