Cel puţin opt morţi şi peste 30 de răniţi în urma unui atac comis în Afganistan

Sediul Poliţiei afgane din oraşul Gardez a fost atacat, marţi, iar opt persoane au murit şi au fost rănite alte 30 în urma atacului, au anunţat autorităţile locale, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

227 afișări
Imaginea articolului Cel puţin opt morţi şi peste 30 de răniţi în urma unui atac comis în Afganistan

Cel puţin opt morţi şi peste 30 de răniţi în urma unui atac comis în Afganistan

Un vehicul capcană a intrat în sediul central al Polţiei afgane, iar ulterior un individ a deschis focul asupra instituţiei. Vizat ar fi fost un centru de antrenament al Poliţiei din oraşul Gardez, situat în provincial Paktia.

Cel puţin doi dintre atacatori au fost ucişi de forţele de securitate, se arată într-un comunicat al Ministerului de Interne din Afganistan.

Gruparea talibană a revendicat responsabilitatea comiterii atacului.

Răniţii au fost transportaţi la spital, iar autorităţile au precizat că printre victime se numără şi atacatori, dar şi membri ai forţelor de ordine.

”În acest moment zona a fost securizată de unirăţile de urgenţă care au misiunea de a-i elimina pe terorişti”, potrivit Ministerului afgan al Internelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici