Cel puţin opt răniţi în urma unui incident cu vehicul produs în New York

Cel puţin opt persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, după ce au fost lovite cu un vehicul de un şofer care fugea de poliţie, în oraşul american New York, informează postul de televiziune BBC News.

474 afișări
Imaginea articolului Cel puţin opt răniţi în urma unui incident cu vehicul produs în New York

NYC: The Official Guide, Facebook

Incidentul a avut loc în zona Bay Ridge din oraşul New York. Un individ care circula cu o autoutilitară închiriată a refuzat să oprească la un control al poliţiei şi după scurt timp a lovit un grup de pietoni.

Cel puţin opt persoane au fost rănite în incident, patru fiind în stare gravă. Printre răniţi se numără un agent de poliţie.

Şoferul, în vârstă de 62 de ani, a fost imobilizat şi reţinut după ce a fost localizat în zona Sunset Park din New York.

Poliţia a catalogat incidentul drept "un act violent", dar nu există indicii că ar avea caracter terorist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici