Cel puţin patru morţi în urma unui atac comis într-un mall din sudul Israelului. Mai multe persoane sunt grav rănite

Cel puţin patru persoane au fost ucise, marţi după-amiază, într-un atac comis la un complex comercial din oraşul israelian Beersheba, iar autorităţile israeliene suspectează că ar putea fi vorba de un act terorist.

687 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi în urma unui atac comis într-un mall din sudul Israelului. Mai multe persoane sunt grav rănite

Atacul a avut loc în curtea Centrului comercial BIG din Beersheba, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene citate de site-ul Ynetnews.com şi de cotidianul The Times of Israel.

Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul mai multe persoane, după care a coborât din maşină şi a început să atace trecătorii cu un cuţit.

Eli Bin, directorul Serviciului israelian de urgenţă Magen David Adom, a declarat că bilanţul preliminar este de patru morţi. Alte persoane sunt spitalizate în urma atacului.

Autorităţile israeliene suspectează că este vorba de un act terorist. Autorul atacului a fost împuşcat de un şofer de autobuz. Este vorba de un cetăţean israelian din orăşelul Hura care tocmai a fost eliberat din închisoare după ce fusese condamnat pentru activităţi teroriste.

Conform unor surse, agresorul era simpatizant al organizaţiei fundamentaliste Jihadul Islamic, care a salutat comiterea atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici