Cel puţin şase răniţi în urma unui atac sinucigaş la baza aeriană Bagram din Afganistan

O deflagraţie produsă miercuri la un punct de control al bazei aeriene Bafram de lângă capitala afgană, Kabul, a cauzat mai multe victime, au anunţat autorităţile americane, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

350 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase răniţi în urma unui atac sinucigaş la baza aeriană Bagram din Afganistan

Mai multe victime în urma unei explozii la baza aeriană Bagram in Afganistan

Mohammad Asem, guvernatorul provinciei Parwan, a declarat că atacatorul conducea o motocicletă şi a detonat explozibili pe care îi purta asupra lui în momentul în care a ajuns la unul din punctele de control ale bazei.

Răniţi au fost transportaţi la unitatea medicală a bazei aeriene.

Asem a mai precizat că momentan nu există informaţii că printre răniţi s-ar număra şi militari străini.

"O explozie s-a produs în apropierea unui punct de control de la baza aeriană Bagram, la ora locală 17.38 (16.38, ora României)", se afirmă într-un comunicat al autorităţilor SUA.

"Explozia a cauzat un număr mic de victime", se mai precizează în comunicat.

Autorităţile au adăugat că incidentul este anchetat. 


 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici