Cel puţin un mort, într-un atac cu obuz lansat din Fâşia Gaza. Bilanţul a ajuns la şase morţi în Israel

  • O persoană a murit, în Israel, în urma unui atac cu obuz lansat din Fâşia Gaza.
  • Bilanţul total al atacurilor palestiniene a ajuns la şase morţi şi peste 120 de răniţi în Israel.
  • În Fâşia Gaza, bilanţul raidurilor aeriene israeliene este de cel puţin 43 de morţi şi aproape 300 de răniţi.
328 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort, într-un atac cu obuz lansat din Fâşia Gaza. Bilanţul a ajuns la şase morţi în Israel

Cel puţin un mort, într-un atac cu obuz lansat din Fâşia Gaza. Bilanţul a ajuns la şase morţi în Israel

O persoană a fost ucisă, pe teritoriul israelian, iar altele au fost rănite, după un atac cu obuz lansat miercuri dimineaţă din Fâşia Gaza, astfel că bilanţul în Israel a ajuns la şase morţi, în timp ce autorităţile palestiniene au raportat 43 de morţi.

Militanţi palestinieni din Fâşia Gaza au lansat un obuz antitanc spre un autoturism din Israel. O persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost rănite, una fiind în stare gravă, informează cotidianul Times of Israel.

Bilanţul atacurilor palestiniene asupra Israelului a ajuns astfel la şase morţi şi peste 120 de răniţi.

Peste 1.000 de rachete au fost lansate în ultimele 48 de ore din Fâşia Gaza spre teritoriul israelian, însă 85-90% dintre proiectilele care riscau să cadă în zone locuite au fost doborâte de sistemele antiaeriene.

În replică, armata israeliană a bombardat aproximativ 500 de poziţii islamiste din Fâşia Gaza. Cel puţin 43 de persoane au fost ucise în Fâşia Gaza, iar alte aproape 300 au fost rănite. Printre persoanele ucise figurează lideri ai grupurilor fundamentaliste Hamas şi Jihadul Islamic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici