Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în urma bombardamentelor ruse în estul Ucrainei

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar altele au fost rănite în urma bombardamentelor efectuate de armata rusă în mai multe regiuni din Ucraina, informează agenţia de presă Ukrinform, citată de cotidianul Le Monde.

160 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în urma bombardamentelor ruse în estul Ucrainei

Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi în urma bombardamentelor ruse în estul Ucrainei

În ultimele 24 de ore, armata rusă a efectuat bombardamente în regiunile Sumi, Zaporojie, Harkiv, Dnipropetrovsk, Lugansk, Doneţk şi Herson, anunţă autorităţile ucrainene.

Cel puţin o persoană a fost ucisă în regiunea Harkov, două au fost rănite în Doneţk, iar una în Herson, a declarat Kirilo Timoşenko, adjunctul şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev.

Situaţia este "dificilă şi dureroasă" pe frontul din Donbas, necesitând "toată forţa şi concentrarea", a admis luni preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a anunţat că Administraţia de la Kiev ar vrea organizarea unui summit internaţional pentru pace până la sfârşitul lunii februarie, cu medierea Naţiunilor Unite, dar a condiţionat prezenţa reprezentanţilor Rusiei de lansarea unui proces internaţional pentru crime de război.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici