Cele două fiice ale lui Barack Obama vor asista la discursul acestuia de la convenţia democrată

Cele două fiice ale preşedintelui american Barack Obama, Malia şi Sasha, vor veni să asiste la discursul tatălui lor, joi, în faţa convenţiei partidului democrat de la Charlotte (North Carolina, sud-est), dar fără să lipsească de la şcoală înainte.

205 afișări
Imaginea articolului Cele două fiice ale lui Barack Obama vor asista la discursul acestuia de la convenţia democrată

Cele două fiice ale lui Barack Obama vor asista la discursul acestuia de la convenţia democrată

Malia, în vârstă de 14 ani, şi Sasha, 11 ani, îşi vor termina termina cursurile la şcoala privată Sidwell Friends din Washington, joi, după care vor lua avionul către North Carolina, a precizat purtătoarea de cuvânt a campaniei democrate Jen Psaki.

Marţi, ele au urmărit discursul mamei lor, Michelle, alături de tatăl lor, pe o canapea la Casa Albă, potrivit unei fotografii oficiale.

Familia Obama şi-a protejat întotdeauna fetele de atenţia publică, încercând să le ofere o viaţă cât mai normală la Casa Albă. Acestea au fost văzute rareori în campania prezidenţială în curs.

Dar ele sunt evocate adeseori de părinţii lor, care încearcă să arate că au aceleaşi preocupări ca americanii de rând.

Marţi seara, în discursul său susţinut la convenţia democrată, Michelle Obama şi-a reafirmat dragostea pe care le-o poartă celor două fiice ale sale.

"Până la urmă, cel mai important titlu al meu este cel de mamă-şefă, fiicele mele sunt întotdeauna în inima mea, centrul universului meu", a declarat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici