Cetăţenii americani, avertizaţi privind riscurile din Kenya, înaintea vizitei preşedintelui Obama

Departamentul de Stat al Statelor Unite a emis o avertizare privind călătoriile efectuate de cetăţeni americani în Kenya, în contextul vizitei pe care preşedintele Barack Obama urmează să o efectueze în această ţară pe 24 iulie.

160 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii americani, avertizaţi privind riscurile din Kenya, înaintea vizitei preşedintelui Obama

Cetăţenii americani, avertizaţi privind riscurile din Kenya, înaintea vizitei preşedintelui Obama

Cetăţenii americani sunt avertizaţi că ar putea fi vizaţi de atacuri în contextul unor evenimente publice de amploare precum Summitul Global al Antreprenoriatului (GES) programat la Nairobi, relatează site-ul de ştiri AllAfrica.com.

"În contextul acestor evenimente publice, există riscul ca elemente criminale să vizeze participanţi şi alţi vizitatori. Evenimente publice de amploare de genul summitului ar putea fi ţinte ale teroriştilor", anunţă Departamentul de Stat american.

Alerta de călătorie va înceta pe 30 iulie, când se va încheia summitul.

Barack Obama urmează să efectueze pentru prima dată o vizită în Kenya în calitatea de preşedinte şi va participa la summitul GES. Avionul prezidenţial american va ateriza pe 24 iulie pe Aeroportul internaţional Jomo Kenyatta, situat în apropiere de Nairobi.

Şi Canada a emis o avertizare privind riscul călătoriilor efectuate în Kenya.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici