China nu va vinde bilete publicului la Jocurile Olimpice de Iarnă din cauza pandemiei

Biletele pentru viitoarele Jocuri Olimpice şi Paralimpice de iarnă de la Beijing nu vor fi vândute publicului larg din cauza pandemiei de Covid-19, ci vor fi distribuite de autorităţi, a anunţat luni Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing.

222 afișări
Imaginea articolului China nu va vinde bilete publicului la Jocurile Olimpice de Iarnă din cauza pandemiei

Sursa Foto-Wikipedia Commons

Biletele pentru viitoarele Jocuri Olimpice şi Paralimpice de iarnă de la Beijing nu vor fi vândute publicului larg din cauza pandemiei de Covid-19, ci vor fi distribuite de autorităţi, a anunţat luni Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing.

„În ceea ce priveşte situaţia sumbră şi complexă a prevenirii şi controlului epidemiei, pentru a proteja sănătatea şi siguranţa personalului şi a spectatorilor olimpici, am decis să schimbăm planul iniţial de vânzare a biletelor publice”, a declarat comitetul.
Spectatorii vor fi invitaţi la faţa locului pe tot parcursul Jocurilor şi li se va cere să „respecte  strict cerinţele de prevenire şi control pe durata Jocurilor Olimpice". 

Într-o declaraţie de luni, Comitetul Olimpic Internaţional a declarat că cei prezenţi vor fi rezidenţi ai Chinei continentale care au „contramăsurile necesare pentru COVID-19”, raportează CNN

Anunţul vine după ce Beijingul a raportat primul său caz de Omicron pe 15 ianuarie. Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing vor începe pe 4 februarie, înainte ca Jocurile Paralimpice de iarnă să înceapă pe 4 martie.  

Cu o lună înainte de începerea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, organizatorii au început o operaţiune de tip „buclă închisă" pentru a preveni  un focar de COVID-19 în rândul participanţilor. Bucla restrânge acţiunea personalului legat de Jocuri la anumite zone din interiorul şi din jurul locurilor de desfăşurare a Jocurilor Olimpice, pentru a evita orice contact şi risc de transmitere cu populaţia locală. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici