Cinci morţi în Canada, în urma coliziunii a două avioane private

Două avioane private au intrat în coliziune duminică deasupra provinciei Saskatchewan, în centrul Canadei, provocând moartea celor cinci persoane aflate la bord, a anunţat Jandarmeria regală canadiană.

124 afișări

Victimele sunt pe de o parte un bărbat şi o femeie aflaţi la bordul primului avion, care efectua o cursă între oraşele Regina şi La Ronge (Saskatchewan). De cealaltă parte, la bordul celui de-al doilea aparat, pilotul, o femeie şi un băiat au murit, în timpul unei curse dinspre Calgary (Alberta) către St Brieux (Saskatchewan), potrivit lui Rob King, din cadrul Jandarmeriei regale.

Echipele de intervenţie sosite la locul accidentului au găsit o carcasă de avion într-un heleşteu secat. Poliţiştii, trimişi ulterior la faţa locului, au constatat că era vorba despre fragmente din două avioane.

Jandarmii nu au reuşit să determine pentru moment ce s-a putut întâmpla.

Transport Canada a demarat o anchetă pentru a determina cauzele coliziunii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici