Cinci morţi şi trei dispăruţi în urma mişcării telurice locale produsă la o mină din Polonia

Bilanţul mişcării telurice care a afectat o mină din Polonia a ajuns la cinci morţi, iar alţi trei mineri sunt dispăruţi, anunţă compania care administrează mina, KGHM, relatează site-ul agenţiei de ştiri PAP.

153 afișări
Imaginea articolului Cinci morţi şi trei dispăruţi în urma mişcării telurice locale produsă la o mină din Polonia

Cinci morţi şi trei dispăruţi în urma mişcării telurice locale produsă la o mină din Polonia

Mişcarea telurică locală, estimată la 3,4 grade, s-a produs în cursul nopţii de marţi spre miercuri la mina de cupru Rudna. în sud-vestul Poloniei.

Mai multe galerii ale minei s-au prăbuşit în urma trepidaţiilor.

"A fost găsit corpul celui de-al cincilea miner", a declarat directorul minei, Pawel Markowski.

"În prezent, trei mineri sunt dispăruţi; depunem toate eforturile pentru a ajunge la ei", a precizat Markowski.

Alţi nouă mineri au fost răniţi în urma mişcării telurice locale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici