Cinci persoane au murit după ce un avionul în care erau s-a prăbuşit în Nevada

Cinci persoane au murit, printre care un pacient şi personalul medical, după ce un avion al companiei Care Flight s-a prăbuşit vineri seara târziu în Nevada.

396 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane au murit după ce un avionul în care erau s-a prăbuşit în Nevada

Sursa foto: Twitter

Incidentul a avut loc în jurul orei 21:15, când centrul de dispecerat al comitatului Lyon a primit mai multe apeluri privind un posibil accident aviatic în apropiere de Stagecoach, Nevada - la aproximativ 45 de mile est de Reno, potrivit unui comunicat al Biroului şerifului din comitatul Lyon citat de ABC News.

Care Flight a confirmat într-o declaraţie în urma accidentului că un avion a ieşit de pe radar în apropiere de Stagecoach, Nevada.

"Cu inima frântă anunţăm că am primit acum confirmarea de la Departamentul de pompieri din Central Lyon County că niciuna dintre cele cinci persoane aflate la bord nu a supravieţuit", se arată în declaraţia celor de la Care Flight: "Cele cinci persoane aflate la bord erau un pilot, o asistentă de zbor, un paramedic de zbor, un pacient şi un membru al familiei unui pacient. Suntem în curs de notificare a membrilor familiilor acestora".

Cauza accidentului nu este cunoscută, deocamdată. Autorităţile au declarat că mai multe informaţii despre accident vor fi publicate pe măsură ce vor fi disponibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici