Cinci surori care erau ţinute ostatice în Nigeria au fost salvate

  • Poliţia nigeriană a reuşit să salveze cinci surori care erau ţinute ostatice după ce au fost răpite în capitala ţării, relatează BBC.
  • O altă soră a acestora a fost ucisă de răpitori.
132 afișări
Imaginea articolului Cinci surori care erau ţinute ostatice în Nigeria au fost salvate

Cinci surori care erau ţinute ostatice în Nigeria au fost salvate

Fetele au fost eliberate în noaptea de sâmbătă spre duminică în cadrul unei operaţiuni comune a poliţiei şi armatei într-o pădure din nordul Nigeriei.

Ele au fost răpite din casa lor din Abuja la începutul acestei luni, împreună cu o altă soră care a fost ucisă.

Răpitorii ceruseră o răscumpărare pentru eliberarea lor, dar poliţia nigeriană nu a menţionat că ar fi fost plătită o răscumpărare.

Cele şase surori au fost luate ostatice alături de tatăl lor, Mansoor Al-Kadriyar.

Martorii au declarat că unchiul fetelor a fugit să caute ajutor, dar a fost prins în ambuscadă şi ucis, la fel ca trei ofiţeri de poliţie.

Răpitorii l-au eliberat pe Mansoor cu condiţia să plătească o răscumpărare mare. Una dintre fiicele sale, de 21 de ani, a fost apoi ucisă ca avertisment, potrivit unui membru al familiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici