Circa 20 de islamişti, ucişi în confruntările din tabăra palestiniană Nahr al-Bared

Circa 20 de islamişti, membri ai Fatah al-Islam, au fost ucişi duminică în Liban, în timp ce încercau să părăsească tabăra palestiniană de la Nahr al-Bared, din nordul ţării, a anunţat purtătorul de cuvânt al armatei libaneze, citat de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Circa 20 de islamişti, ucişi în confruntările din tabăra palestiniană Nahr al-Bared

Circa 20 de islamişti, ucişi în confruntările din tabăra palestiniană Nahr al-Bared

"Islamiştii au încercat să fugă, dar circa 20 dintre ei au fost ucişi, în timp ce alţii au fost capturaţi sau răniţi", a declarat un purtător de cuvânt.

Islamiştii au încercat, în timpul nopţii, să străpungă încercuirea taberei de către armată în momentul în care militarii libanezi se apropiau, după mai mult de trei luni de lupte sângeroase, de ultimele poziţii ale Fatah al-Islam.

Doi militari au fost ucişi în timpul confruntărilor, a adăugat purtătorul de cuvânt, ceea ce ridică la 155 numărul militarilor ucişi de la începutul violenţelor, la 20 mai.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici