Clădire incendiată în centrul Atenei, în cursul protestelor

O clădire de un etaj, sediul unui magazin de cristale de lux, a fost incendiată duminică seara în cursul manifestaţilor împotriva măsurilor de austeritate, la Atena.

278 afișări
Imaginea articolului Clădire incendiată în centrul Atenei, în cursul protestelor

Clădire incendiată în centrul Atenei, în cursul protestelor (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Magazinul Kosta Boda, vecin cu un cinematograf foarte cunoscut din centrul Atenei, ardea deja de o oră în momentul în care au sosit pompierii, către ora 19.00 GMT (21.00, ora României), a declarat un martor al scenei pentru AFP.

Acoperişul ceramic al magazinului s-a prăbuşit, iar flăcările depăşeau nivelul clădirii.

Potrivit postului de televiziune Skai, incendii au izbucnit şi la alte clădiri din centrul capitalei.

În cursul serii, strada Stadiu, unde se află magazinul în flăcări şi cinematograful şi care porneşte din Piaţa Syntagma, a fost teatrul unor confruntări între poliţie şi grupuri de manifestanţi.

Pe jos, pe stradă, se află bucăţi de marmură, utilizate de către manifestanţi ca muniţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici