Clipurile electorale pentru europarlamentare capătă accente sexuale

Socialiştii francezi şi formaţiunea Libertas au început să folosească, cu şase zile înainte de alegerile europene, teme sexuale în cadrul clipurilor electorale pentru a atrage atenţia alegătorilor, relatează publicaţia electronică EUObserver.com.

162 afișări
Imaginea articolului Clipurile electorale pentru europarlamentare capătă accente sexuale

Clipurile electorale pentru europarlamentare capătă accente sexuale

Organizaţia de tineret a Partidului Socialist European (PES) din departamentul Haute-Loire din Franţa a publicat un clip pe Internet în care prezintă un cuplu în pat sub sloganul "Ai nevoie de o schimbare?". În primă fază, cuplul face dragoste încet pe un fond de muzică clasică, iar bărbatul, purtând şosete, scoate un prezervativ dintr-un ambalaj albastru cu stele aurii, similar drapelului Uniunii Europene. În cea de-a doua scenă, bărbatul îşi scoate şosetele, dar şi un prezervativ dintr-un ambalaj roşu inscripţionat cu sigla PES şi face dragoste pasional pe muzică electronică.

Partidul paneuropean Libertas a angajat-o joi pe fotomodelul Amy Diamond să stea goală în faţa Palatului Westminster vopsită în culorile Uniunii Europene şi cu pancartă cu mesajul "Cerem expunere". Potrivit EUObserver, formaţiunea Libertas are nevoie de susţinere în Marea Britanie unde este cotată la mai puţin de un procent. Acţiunea face aluzie la scandalul cu privire la cheltuielile din Parlamentul britanic care s-a extins în politica europeană.

Fostul ministru francez de Interne şi unul din principalii candidaţi ai Uniunii pentru o Mişcare Populară (UMP), Rachida Dati, şi-a temperat gusturile pentru modă, dar continuă să atragă atenţia purtând tocuri foarte înalte în evenimentele din campania pentru alegerile europene.

Potrivit cotidianului german Hamburger Abendblatt, candidatul de centru-dreapta Gabrielle Pauli a atras atenţia anul trecut pozând într-un costum de piele pentru o revistă.

Partidul "antisionist" francez al actorului de comedie Dieudonne a optat pentru propriul mod de promovare, fiind sprijinit de teroristul venezuelan, aflat la închisoare, Ilici Ramirez Sanchez cunoscut şi sub numele de "Carlos Şacalul", care a declarat că formaţiunea se poate baza pe "votul său simbolic". De asemenea, partidul britanic rasist BNP a încălcat drepturile de autor odată ce a vândut pe site-ul său cd-uri cu muzică rock and roll.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici