Coincidenţă stranie: Un elicopter s-a prăbuşit în SUA, după un incident similar într-o zonă britanică având acelaşi nume

Un elicopter militar american s-a prăbuşit, miercuri, în regiunea americană Norfolk, statul Virginia, după un incident similar petrecut marţi într-o regiune britanică având acelaşi nume, relatează presa americană.

350 afișări
Imaginea articolului Coincidenţă stranie: Un elicopter s-a prăbuşit în SUA, după un incident similar într-o zonă britanică având acelaşi nume

Coincidenţă stranie: Un elicopter s-a prăbuşit în SUA, după un incident similar într-o zonă britanică având acelaşi nume

UPDATE: Un membru al echipajului elicopterului militar prăbuşit în SUA a murit

Un elicopter militar s-a prăbuşit miercuri dimineaţă în Oceanul Atlantic în largul oraşului Norfolk, în estul Statelor Unite, cu cinci persoane la bord, un accident soldat cu un mort, au anunţat Forţele Navale americane.

Aparatul de tip MH-53E Sea Dragon s-a prăbuşit în jurul orei locale 11.30 (18.30, ora României) în largul imensei baze navale americane din statul Virginia.

"Cinci persoane se aflau la bord. Patru au fost recuperate", a declarat pentru AFP un oficial din cadrul Forţelor Navale americane.

Unul dintre membrii recuperaţi ai echipajului a decedat, iar ceilalţi trei se află sub observare într-un spital din Norfolk, precizează un comunicat al Forţelor Navale americane. Căutările celei de-a cincea persoane aflate la bordul elicopterului militar prăbuşit continuă. 

Elicopterul militar aparţinând Forţelor Navale americane s-a prăbuşit în momentul în care efectua un antrenament de rutină.

UPDATE: Patru dintre membrii echipajului elicopterului militar prăbuşit în SUA au fost salvaţi

Patru dintre cei cinci militari aflaţi la bordul elicopterului prăbuşit miercuri în largul coastelor statului american Virginia au fost salvaţi, al cincilea fiind căutat de echipaje ale Pazei de Coastă, relatează CNN.

Potrivit CNN, un elicopter aparţinând Forţelor Navale americane s-a prăbuşit în Oceanul Atlantic în largul oraşului Norfolk, situat în statul Virginia.

Elicopterul prăbuşit este de tip CH-53E şi avea la bord cinci membri ai echipajului.

Accidentul a avut loc miercuri la ora locală 11.30 (18.30, ora României), la 18 mile marine de coastă (aproximativ 35 de kilometri).

"Într-o coincidenţă stranie, incidentul intervine la o zi după prăbuşirea unui elicopter militar american în comitatul Norfolk din regiunea britanică Anglia, incident soldat cu patru morţi", notează BBC.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici