Coliziune gravă, la sol, între două avioane de pasageri, în Indonezia. Zeci de pasageri, evacuaţi urgent

Un avion care avea la bord 56 de persoane a lovit la sol, în timpul accelerării pentru decolare, o altă aeronavă, care era în curs de remorcare, pe aeroportul din oraşul indonezian Jakarta, cele două aparate de zbor suferind avarii grave în urma coliziunii, informează presa australiană şi cea rusă.

13291 afișări
Imaginea articolului Coliziune gravă, la sol, între două avioane de pasageri, în Indonezia. Zeci de pasageri, evacuaţi urgent

Coliziune gravă, la sol, între două avioane de pasageri, în Indonezia. Zeci de pasageri, evacuaţi urgent

Un avion care avea la bord 49 de pasageri şi şapte membri ai echipajului a accelerat pentru decolare, luni seară, pe Aeroportul "Halim Perdanakusuma" din Jakarta, lovind, la sol, un alt avion de pasageri, care era remorcat spre hangar, informează postul Russia Today.

Avionul aflat în cursul decolării aparţine companiei indoneziene Batik Air şi urma să zboare din Jakarta spre Ujung Pandang, pe Insula indoneziană Sulawesi, conform postului australian 9News.

Celălalt avion aparţine companiei TransNusa şi era tractat spre hangar.

Cele 56 de persoane aflate la bordul avionului care urma să decoleze au fost evacuate de urgenţă, fără a se înregistra victime în stare gravă.

Avioanele au suferit daune semnificative în urma coliziunii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici