Coliziune între două nave la Hong Kong, soldată cu 33 de răniţi

Treizeci şi trei de persoane au fost rănite miercuri seara la Hong Kong, în urma coliziunii între un feribot şi un cargou, au anunţat autorităţile portuare, citate de AFP.

560 afișări
Imaginea articolului Coliziune între două nave la Hong Kong, soldată cu 33 de răniţi

Coliziune între două nave la Hong Kong, soldată cu 33 de răniţi

Potrivit autorităţilor, coliziunea a avut loc în apropierea insulei Cheung Chau, între o navă cargo chineză şi un feribot care naviga cu o viteză mare.

"Un feribot din Macao a intrat în coliziune cu o navă de pe continent", a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului.

"Două dintre persoanele rănite se află în stare critică şi au fost transportate la un spital din Cheung Chau", a adăugat purtătorul de cuvânt, precizând că accidentul a avut loc în jurul orei locale 23.00.

Apele teritoriale ale Hong Kongului, unul dintre cele mai mari porturi din lume, sunt foarte circulate.

În octombrie 2012, o coliziune între un feribot rapid şi o navă de agrement s-a soldat cu 39 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici