Coloană de 300 de camioane la frontiera dintre Bulgaria şi Grecia

O coloană de 300 de camioane s-a format la punctul de trecere a frontierei Kulata-Promahon dintre Grecia şi Bulgaria, a anunţat, luni dimineaţa, centrul de presă al poliţiei de frontieră bulgare, informează Novinite.com.

95 afișări
Imaginea articolului Coloană de 300 de camioane la frontiera dintre Bulgaria şi Grecia

Coloană de 300 de camioane la frontiera dintre Bulgaria şi Grecia (Imagine: Mediafax Foto)

Coloana are o lungime de şase kilometri, în pofida unei informaţii furnizate, sâmbătă, de Direcţia Regională de Poliţie din oraşul bulgar Blagoevgrad, potrivit căreia protestul fermierilor greci din regiune a fost anulat, traficul a revenit la normal şi că punctul de frontieră nu va mai fi blocat.

Punctul de trecere a frontierei de la Kulata-Promahon a fost deschis ultima dată duminică dimineaţa. În prezent, este permis accesul automobilelor şi autobuzelor, dar nu şi al camioanelor.

Celelalte două puncte de trecere a forntierei dintre Bulgaria şi Grecia, de la Ilinden-Eksohi şi de la Kapitan Petko Voivoda-Ormenion, sunt deschise. Fermierii protestatari greci au părăsit regiunea, cu tractoarele lor, iar blocajele au fost oficial suspendate încă de vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici