Colonelul Muammar Kadhafi ar fi fugit în Zimbabwe

Colonelul Muammar Kadhafi ar fi fugit în Zimbabwe într-un avion furnizat de preşedintele acestei ţări, Robert Mugabe, susţin opozanţii acestuia din urmă, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

1017 afișări
Imaginea articolului Colonelul Muammar Kadhafi ar fi fugit în Zimbabwe

Colonelul Muammar Kadhafi ar fi fugit în Zimbabwe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Opozanţii politici ai lui Mugabe susţin că spionii lor l-au văzut pe Kadhafi sosind în ţară la bordul unui avion al forţelor aeriene din Zimbabwe, miercuri dimineaţă.

Ei susţin că dictatorul libian a fost dus la o casă din suburbia Gunninghill din Harare, unde patrulau gărzile sale de corp.

"Nu există îndoială că Kadhafi este aici ca invitat al lui Mugabe" a declarat purtătorul de cuvânt al partidului de opoziţie din Zimbabwe, Mişcarea pentru Schimbare Democratică.

Dacă a fugit din Libia, Kadhafi ar fi putut pleca de la baza aeriană din oraşul său Sirt, care a fost bombardat de avioanele NATO în ultimele zile.

Buncărul colonelului din acest oraş de coastă a fost lovit de rachete de croazieră lansate de avioanele britanice în cursul nopţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici