Compania care şi-a răsplătit cei 6.400 de angajaţi cu o excursie VIP în Franţa - VIDEO

Peste 6.000 de angajaţi ai Tiens Group, un grup chinez de firme, au primit o vacanţă VIP, cu toate cheltuielile plătite, în Franţa, pentru a sărbători 20 de ani de la înfiinţarea companiei.

2002 afișări
Imaginea articolului Compania care şi-a răsplătit cei 6.400 de angajaţi cu o excursie VIP în Franţa - VIDEO

Compania care şi-a răsplătit cei 6.400 de angajaţi cu o excursie VIP în Franţa (Imagine: captură)

Excursia în grup, cea mai mare de acest fel organizată în Franţa, a inclus un  tur privat la muzeul Luvru şi o sesiune de cumpărături dedicată în cadrul Galeriilor Lafayette, în timpul celor patru zile cât a durat sejurul, potrivit AFP, citată de CNN.

După două zile la Paris, grupul de angajaţi chinezi a mers vineri în Nisa, unde a stabilit recodul mondial Guiness pentru formarea celei mai mari propoziţii cu ajutorul corpurilor.

Toţi angajaţii Tiens s-au aliniat pe bulevardul Promenade des Anglais pentru a forma propoziţia "Tiens' dream is nice in the Côte d'Azur", care putea fi citită de la înălţime.

Potrivit presei franceze, compania chineză a rezervat 4.760 de camere la 79 de hoteluri dintre Cannes şi Monaco şi 146 de autocare.

"Am mobilizat personal din cadrul serviciilor publice, dar şi angajaţi din serviciile turistice, de la hoteluri, restaurante, magazine şi reprezentanţe ale unor mărci de prestigiu", a declarat, pentru AFP, Christian Mantel, şeful autorităţii franceze de dezvoltare în Turism

 

Autorităţile franceze au estimat că grupul de turişti chinezi va cheltui 15 milioane de dolari în timpul vacanţei, iar Franţa va avea beneficii totale de până la 20 de milioane de doalri de pe urma vizitei chinezilor, potrivit lui Mantel.

Turiştii chinezi, care sunt cunoscuţi pentru faptul că sunt cei mai cheltuitori, raportat la cheltuielile turiştilor de altă naţionalitate, cheltuie în medie 7.200 de dolari de persoană atunci când călătoresc în străinătate.

Aceasta nu este prima dată când o companie chineză a organizat o astfel de vacanţă în grup, în străinătate. În 2014, un grup de 7.000 de persoane a efectuat o călătorie în Statele Unite ale Americii pentru a celebra 35 de ani de legături diplomatice în China şi SUA.

Tiens Group are afaceri într-o gamă largă de domenii, inclusiv biotehnologie, turism şi comerţ.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici