Companiile aeriene sunt obligate să raţionalizeze combustibilul pentru avioane în Noua Zeelandă

  • Companiile aeriene au fost informate că livrările de combustibil pentru avioane de pe cel mai mare aeroport al ţării, Auckland, vor fi limitate la 75% din alocările planificate, a declarat Cath O'Brien, un oficial al unui grup naţional de reprezentanţi ai companiilor aeriene.
  • Principalele companii aeriene regionale au declarat miercuri că se aşteaptă să continue zborurile programate cu Noua Zeelandă, care a început să raţionalizeze combustibilul pentru avioane după ce o încărcătură recentă nu a trecut testele guvernamentale.
  • Însă transportatorul naţional Air New Zealand şi Singapore Airlines au exclus modificări imediate ale programului, la fel ca şi un oficial al unei alte mari companii aeriene regionale, care a dorit să-şi păstreze anonimatul în lipsa autorizaţiei de a vorbi cu presa.
2353 afișări
Imaginea articolului Companiile aeriene sunt obligate să raţionalizeze combustibilul pentru avioane în Noua Zeelandă

Companiile aeriene sunt obligate să raţionalizeze combustibilul pentru avioane în Noua Zeelandă

Ştim cât de important este să ne facem clienţii să circule în reţeaua noastră în perioada premergătoare Crăciunului, iar echipa noastră lucrează din greu pentru a se asigura că vom continua", a declarat David Morgan, directorul de siguranţă al transportatorului naţional.
 
În prezent, nu sunt luate în considerare modificări ale programului, a adăugat el.
 
Un purtător de cuvânt al Singapore Airlines a declarat că lucrează îndeaproape cu autorităţile pentru a înţelege dacă operaţiunile vor fi afectate, adăugând: „În prezent, nu există nicio modificare a operaţiunilor noastre programate".
 
Testele de rutină efectuate luni au descoperit niveluri de conductivitate peste pragurile de reglementare, a declarat Z Energy, importatorul care furnizează aproximativ 40% din combustibilii pentru transport din Noua Zeelandă, deşi testele anterioare efectuate pe traseu şi la sosire nu au semnalat nicio problemă, potrivit Reuters.
 
Z Energy analizează opţiunile, cum ar fi comandarea unui transport de înlocuire, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru Reuters.
 
Cea mai mare parte a combustibilului suspect va fi trimisă la o rafinărie din străinătate pentru reprocesare. Singura rafinărie din Noua Zeelandă de la Marsden Point, la nord de Auckland, a fost transformată în aprilie într-un terminal destinat exclusiv importurilor.
 
Următorul transport programat, care urmează să sosească pe 12 decembrie, va fi gata de utilizare până pe 18 decembrie.
 
O'Brien a declarat că liniile aeriene regionale vor atenua impactul reducerii livrărilor prin încărcarea de combustibil suplimentar la destinaţii precum Australia, deşi companiile aeriene cu distanţe mai lungi vor trebui să ia în considerare opriri pentru realimentare sau să schimbe încărcătura pentru mai mult combustibil.
 
Deci, deşi este posibil, nu este simplu şi nu este ieftin", a adăugat O'Brien, directorul executiv al Board of Airline Representatives of New Zealand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici