Confruntări între poliţie şi manifestanţi în faţa primăriei din Kiev. Forţele de ordine s-au retras

Confruntări au izbucnit, miercuri dimineaţă, între scutieri şi manifestanţi în faţa primăriei din Kiev, ocupate de duminică de opoziţie, potrivit unui jurnalist al AFP aflat la faţa locului.

670 afișări
Imaginea articolului Confruntări între poliţie şi manifestanţi în faţa primăriei din Kiev. Forţele de ordine s-au retras

Confruntări între poliţie şi manifestanţi în faţa primăriei din Kiev (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Câteva sute de membri ai forţelor de ordine se aflau în faţa clădirii şi îşi foloseau bastoanele din dotare împotriva manifestanţilor. Ocupanţii clădirii îi stropeau cu un furtun antiincediu de la etaj, pe o temperatură de aproximativ minus 10 grade Celsius.

Forţele de ordine s-au retras din Piaţa Independenţei din Kiev

Forţele de ordine ucrainene s-au retras, miercuri, din Piaţa Independenţei din Kiev, unde au încercat, în cursul dimineţii, să înlăture manifestanţii.

Membrii forţelor antirevoltă au urcat în maşini şi au părăsit piaţa, pe care o ocupaseră în proporţie de aproximativ o treime înainte de a fi blocaţi de miile de manifestanţi, potrivit unui jurnalist al AFP aflat la faţa locului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici