Copii TERORIZAŢI de propria mamă. Cum îi abuza femeia şi ce decizie a luat instanţa în acest caz

Doi copii au fost terorizaţi timp de 5 ani de propria lor mamă, care îi înfometa, îi bătea şi îi ţinea închişi în camere neîncălzite.

315 afișări
Imaginea articolului Copii TERORIZAŢI de propria mamă. Cum îi abuza femeia şi ce decizie a luat instanţa în acest caz

Copii TERORIZAŢI de propria mamă. Cum îi abuza femeia şi ce decizie a luat instanţa în acest caz (Imagine: Shutterstock)

Linda Clappison (46 de ani) i-a obligat pe doi dintre cei patru copii ai săi să doarmă doar în lenjerie intimă, fără o pătură care să îi încălzească, relatează dailymail.co.uk.

Andrew, acum în vârstă de 18 ani, a povestit în instanţă cum i-au apărut degerături la picioare din pricina temperaturii scăzute din camera în care îşi petrecea cel mai mult timp, obligat de mama lui Linda: "Dormeam mereu în frig. Obişnuiam să mă trezesc cu picioarele albastre. Am făcut degerături", a mărturisit tânărul.

Femeia a reuşit să îi păcălească pe asistenţii sociali care au vizitat casa în care locuiau cei doi copii abuzaţi, comportându-se în aşa fel încât aceştia să creadă că au de-a face cu "o familie fericită". I-a chemat pe copii în sufragerie şi a scos jucării şi snacks-uri în timpul vizitei.

Andrew a fost terorizat de mama sa între vârsta de 10 şi 16 ani, în timp ce sora lui a avut parte de acelaşi tratament de la 6 până la 11 ani. Tânărul a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

Sora acestuia a fost rasă în cap de mama ei de cinci ori şi a fost obligată de aceasta să mintă că s-a tuns de bunăvoie "pentru că ar fi vrut să arate ca Britney Spears".

Instanţa care a judecat cazul a condamnat-o pe Linda Clappison la 18 luni de închisoare pentru tratamentul abuziv aplicat copiilor săi.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici