Copil de opt ani, găsit într-o valiză, la frontiera dintre Maroc şi Spania - VIDEO

Un băiat de opt ani din Coasta de Fildeş a fost găsit într-o valiză, la un punct de trecere a frontierei dintre Maroc şi Spania, informează CNN.

648 afișări
Imaginea articolului Copil de opt ani, găsit într-o valiză, la frontiera dintre Maroc şi Spania - VIDEO

Copil de opt ani, găsit într-o valiză, la frontiera dintre Maroc şi Spania (Captură video)

Copilul de opt ani a fost descoperit într-o valiză la punctul vamal El Tarajal, situat între Maroc şi teritoriul spaniol Ceuta, situat în nordul Africii.

Băieţelul a stat cel puţin câteva ore în valiza de poliester de dimensiuni medii, în jurul lui fiind plasate obiecte personale. Aparatele de scanare au depistat ceva ciudat în valiză, astfel că agenţii de frontieră au decis deschiderea bagajului.

"Copilul a fost şocat când am deschis valiza şi când a văzut câtă lume se uita la el. Starea sa este bună", a declarat un oficial al poliţiei spaniole.

O femeie în vârstă de 19 ani, proprietara valizei, a fost arestată, iar copilul a fost preluat de autorităţile spaniole.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici