Copilul care a comis masacrul din Serbia continuă să le adreseze medicilor o singură întrebare

Singurul lucru care îl interesează este dacă a devenit popular.

56741 afișări
Imaginea articolului Copilul care a comis masacrul din Serbia continuă să le adreseze medicilor o singură întrebare

Copilul care a comis masacrul din Serbia continuă să le adreseze medicilor o singură întrebare

Conform breakinglatest.news, băiatul în vârstă de 13 ani, suspectat că a comis masacrul de la şcoala din Vračar, nu a fost niciodată interesat de victime, singurul lucru care contează pentru el fiind dacă a devenit popular în urma gestului său.

"Se vorbeşte despre mine, sunt eu regele reţelelor?", ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaţilor Clinicii de Neurologie şi Psihiatrie pentru Copii şi Tineri unde este internat.

Potrivit unei surse din clinică, băiatul nu s-a interesat niciodată de elevi, nu a arătat deloc compasiune.

"Întreabă cel puţin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbeşte despre el, ce se spune, mai ales pe reţelele de socializare. (...) Nici măcar nu este conştient de ceea ce a făcut", spune sursa citată.

Băiatul pregătea planul de o lună întreagă, după cum a declarat el însuşi şi după cum a reieşit din datele de pe telefonul său. Copilul a căutat pe internet Codul Penal al Serbiei pentru a vedea dacă copiii pot fi traşi la răspundere penală. Întrucât va împlini 14 ani în iulie, el a accelerat întregul plan. De asemenea, în noaptea dinaintea crimei în masă, el a vizionat un film despre un masacru la o şcoală din America.

Potrivit telegraf.rs, băiatul a mers la şcoală, miercurea trecută, cu un rucsac în care se aflau două pistoale şi 4 cocktail-uri Molotov. În doar 120 de secunde, a împuşcat 14 copii, un agent de securitate şi un profesor de istorie.

A ucis 7 fete, 1 băiat şi 1 agent de pază, iar 6 persoane au fost rănite.

Ancheta de până acum, citată de telegraf.rs, a arătat că băiatul a planificat fiecare detaliu. În locuinţă sa poliţia a găsit numele a 16 copii pe care plănuia să-i omoare. Se presupune că anumiţi copii erau mai buni decât el la ceva şi nu dorea ca ei să iasă în evidenţă la şcoală pentru abilităţile lor.

Nu se ştie cum părinţii nu au observat ce plănuia şi făcea băiatul timp de o lună.

Guvernul Serbiei a stabilit că toţi cei care deţin arme de foc fără licenţă trebuie să le predea de bună voie, în termen de o lună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
belgrad,
masacru,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici