Coreea de Nord, suspectată că şi-a continuat activitatea nucleară, în pofida înţelegerii cu Donald Trump

Coreea de Nord şi-a continuat activiatea nucleară şi dezvoltarea rachetelor chiar şi în urma summitului pe care liderul suprem nord-coreean Kim Jong-un l-a avut în luna iunie cu preşedintele american Donald Trump, au informat miercuri serviciile sud-coreene de informaţii, relatează Yonhap.

706 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord, suspectată că şi-a continuat activitatea nucleară, în pofida înţelegerii cu Donald Trump

Coreea de Nord, suspectată că şi-a continuat activitatea nucleară, în pofida înţelegerii cu Donald Trump

Serviciul Naţional de Informaţii al Coreei de Sud (NIS) a elaborat raportul în timpul unei întâlniri a comisiei de informaţii din cadrul Parlamentului.

"Suspectăm că activitatea nucleară şi privind rachetele este încă în desfăşurare după summitul Coreea de Nord-SUA", a informat un oficial de rang înalt din NIS.

NIS a mai informat că au observat un nivel obişnuit de activitate la o bază suspectată că ar reprezenta un complex nuclear.

Mai multe publicaţii au relatat recent că, potrivit unor noi imagini prin satelit, au fost descoperite mai mult de 12 baze de operare anti-rachetă nord-coreene nedeclarate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici