COVID-19: Un influencer a fost testat pozitiv cu virusul după ce a făcut „Coronavirus Challenge. Tânărul a lins capacul unui vas de toaletă

Situaţia pandemiei de coronavirus se complică din ce în ce mai mult, iar oamenii ar trebui să respecte noile măsuri luate de autorităţi şi măsurile de prevenţie pentru a combate infecţia cu coronavirus.

2566 afișări
Imaginea articolului COVID-19: Un influencer a fost testat pozitiv cu virusul după ce a făcut „Coronavirus Challenge. Tânărul a lins capacul unui vas de toaletă

COVID-19: Un influencer, în vârstă de 21 de ani, a fost testat pozitiv cu virusul după ce a făcut „Coronavirus Challenge" pe internet

Totuşi, unii oameni nu iau în serios această criză care a afectat toată planeta şi fac haz de necaz pe reţelele de socializare. Un trend, care a stârnit o groază de controverse pe social media se numeşte provocarea Coronavirus Challenge" şi aceasta constă în a linge diverse lucruri: vase de toaletă sau produsele din magazine.

Potrivit Vice, tânărul a acceptat provocarea şi a imortalizat momentul pe contul lui de TikTok, iar după două zile acesta a postat pe Twitter un videoclip în care îşi anunţa fanii că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. „Am fost testat pozitiv cu coronavirus!" , a spus tânărul.
 
Numărul celor infectaţi cu coronavirus în SUA a depăşit 100.000 de persoane, virusul cauzând şi moartea a 1.700 de oameni. 2.525 s-au vindecat.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got diagnosed with Coronavirus 😥

A post shared by LARZ (@larz) on

Mar 25, 2020 at 6:27pm PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici