Cozi la magazinele de arme din Statele Unite. Motivele pentru care americanii se tem în aceste zile

  • În California, New York şi Washington, vânzările de arme au crescut spectaculos
  • Un site din SUA care vinde munţie are vânzări cu 68% mai mari
  • Americanii care stau la coadă pentru a-şi cumpăra arme au în minte cele mai negre scenarii
22018 afișări
Imaginea articolului Cozi la magazinele de arme din Statele Unite. Motivele pentru care americanii se tem în aceste zile

Cozi la magazinele de arme din Statele Unite. Motivele pentru care americanii se tem în aceste zile

Americanii au trecut la următorul nivel. Nu se mai înghesuie doar să cumpere mâncare, apă şi hârtie igienică, cum se întâmplă la noi. Stau la coadă şi pentru arme. În California, New York şi Washington, statele unde sunt cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus, vânzările de puşti şi pistoale au explodat, anunţă Daily Mail.

 
Sunt trei motive pentru care americanii vor neapărat să-şi cumpere o armă acum: să îşi apere familia, în caz că va exista o criză de alimente. Sunt de origine asiatică şi le teamă de atacuri rasiste. Ori iau în calcul că autorităţile ar putea interzice temporar vânzarea de arme de foc. Mulţi dintre cumpărători spun că e mai bine să aibă un pistol şi să nu-l folosească decât să aibă nevoie de unul şi să le lipsească. 
 
Există şi un procent care vorbeşte de la sine despre fenomenul înarmării din Statele Unite: un magazin online de muniţie a înregistrat vânzări cu 68% mai mari din 23 februarie şi până acum.
 
Aproximativ 3.800 de americani au fost diagnosticaţi cu coronavirus, iar 69 au murit. 
 
Atât preşedintele Donald Trump, cât şi vicepreşedintele Mike Pence le-au transmis oamenilor că nu e nevoie să-şi facă provizii pentru că magazinele din Statele Unite nu vor fi închise.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici