Creşte bilanţul morţilor după atacul din Dnipro: Cel puţin 25 de persoane au murit în urma bombardamentului

  • Cel puţin 25 de persoane, între care un copil, au murit în urma bombardamentului din Dnipro, transmit oficialii guvernamentali din Ucraina.
  • În continuare sunt date dispărute 43 de persoane.
450 afișări
Imaginea articolului Creşte bilanţul morţilor după atacul din Dnipro: Cel puţin 25 de persoane au murit în urma bombardamentului

Până în prezent, 39 de persoane au fost salvate, inclusiv şase copii.

Creşte însă, bilanţul morţilor, potrivit reprezentanţilor guvernamentali ucraineni: 25 de persoane au murit, inclusiv un copil.

73 de persoane au fost rănite, inclusiv 13 copii.

În continuare, 43 de persoane sunt date dispărute.

Până acum se ştie că 72 de apartamente au fost distruse şi peste 230 de apartamente au fost avariate.

„Au fost amenajate patru corturi ale Serviciului de Stat de Urgenţă şi două corturi de la voluntari. Psihologii oferă asistenţă victimelor. Operaţiunile de căutare şi salvare şi demontarea elementelor structurale periculoase continuă. Non-stop. Continuăm să luptăm pentru fiecare viaţă. Condoleanţe tuturor rudelor şi prietenilor victimelor”, a transmis preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Echipele de salvare lucrează de sîmbătă la temperaturi negative pentru a găsi supravieţuitori printre dărâmăturile clădirii cu nouă etaje. Blocul este în mare parte distrus, iar de sub dărâmături încă se mai aud ţipete.

Racheta care a lovit blocul turn din Dnipro a fost proiectată de ruşi în anii '60 pentru a ataca portavioane, a afirmat un oficial ucrainean citat de Sky News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici