Creşte numărul victimelor în urma exploziei unei mine pe o plajă din Odesa

Autorităţile ucrainene au actualizat numărul victimelor provocate de explozia unei mine pe o plajă din Odesa. Încă o persoană a murit, iar bilanţul deceselor a ajuns la trei, potrivit Sky News.

677 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul victimelor în urma exploziei unei mine pe o plajă din Odesa

Creşte numărul victimelor în urma exploziei unei mine pe o plajă din Odesa

Poliţia locală a anunţat că trei civili au fost ucişi şi doi au fost răniţi de un dispozitiv exploziv în timp ce înotau în Marea Neagră, în apropiere de Odesa.

Accidentul a avut loc duminică. Mai multe persoane care lucrau pe un şantier de construcţii au ignorat barierele şi semnele de avertizare de pe plajă şi au mers să înoate în mare în districtul Belhorod-Dnistrovskyi.

Bărbaţii care au murit aveau 25, 32 şi 53 de ani. Un alt bărbat şi o femeie au fost răniţi, dar vârstele lor nu au fost precizate.

Plajele maritime au fost închise de autorităţile ucrainene în această vară din cauza minelor şi obuzelor de artilerie.

„Subliniem încă o dată: înotul în apele din regiunea Odesa este periculos şi interzis. Plajele şi coastele din regiune sunt protejate şi echipate cu dispozitive explozive", a anunţat poliţia regională.

Armata ucraineană a plantat mine de-a lungul coastei pentru a se proteja împotriva unui atac al ruşilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici