Crimă din ură: Un bărbat de culoare, ucis de un grup de tineri fără niciun motiv - VIDEO

O crimă comisă de un grup de adolescenţi a şocat întreaga comunitate dintr-un oraş din SUA. Un grup de adolescenţi din Mississippi, SUA, a fost bătut şi apoi călcat cu maşina de către un grup de adolescenţi, fără niciun motiv.

1040 afișări
Imaginea articolului Crimă din ură: Un bărbat de culoare, ucis de un grup de tineri fără niciun motiv - VIDEO

Crimă din ură: Un bărbat de culoare, ucis de un grup de tineri fără niciun motiv

James Craig Anderson, un bărbat de culoare, a fost atacat de grupul de adolescenţi când a ieşit în parcarea motelului în care era cazat, în jurul orei 4:00 AM. Tinerii l-au atacat pe James Anderson fără niciun motiv, bătându-l şi strigând "puterea albilor". După ce a fost bătut, James Craig Anderson a fost călcat cu maşina de către tineri, informează CNN.

Grupul de tineri era condus de un adolescent în vârstă de 18 ani, Darryl Deadman, care este cunoscut pentru că a mai hărţuit colegi din liceu. Conform părinţilor şi elevilor, Darryl ura persoanele de culoare şi albii care erau prieteni cu persoanele de culoare.

"Ei căutau oameni de culoare pe care să îi atace", a declarat procurorul Robert Schuller Smith.

Imaginile şocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată pe o clădire. Conform declaraţiilor unor martori, după ce l-a călcat cu maşina pe bărbatul de culoare, adolescentul a mers la un restaurant McDonald's, de unde şi-a sunat un prieten căruia i s-a lăudat că "a călcat acel negru cu maşina".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici