Crimă în stil mafiot la Moscova: Un oficial rus care supravieţuise unei tentative de asasinat a fost împuşcat mortal pe stradă

Ibragim Eldzharkiev, şeful departamentului Inguşetia al centrului anti-extremism din Ministerul rus de Interne, a fost împuşcat şi ucis la Moscova, a declarat sâmbătă pentru agenţia TASS o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă.

38451 afișări
Imaginea articolului Crimă în stil mafiot la Moscova: Un oficial rus care supravieţuise unei tentative de asasinat a fost împuşcat mortal pe stradă

Şeful centrului anti-extremism pentru Inguşetia împuşcat mortal la Moscova

„Şeful departamentului pentru Inguşetia al centrului anti-extremism al Ministerului rus de Interne, Ibragim Eldzharkiyev, a fost împuşcat mortal pe strada Academicianul Anokhin (în vestul Moscovei)", a declarat sursa.

 

 

 

Conform rapoartelor anterioare, focurile de armă au fost auzite în apropierea clădirii 2 de pe strada Academicianul Anokhin. Două persoane au fost ucise.

Potrivit unei surse TASS din cadrul agenţiilor de aplicare a legii, Eldzharkiyev a supravieţuit unei tentative de asasinat în ianuarie 2019, când maşina sa a fost atacată cu focuri de armă în timp ce se deplasa din Cecenia în Inguşetia. Trei poliţişti care se aflau în maşină au fost răniţi grav. Eldzharkiev nu fusese rănit.

Foto: Hepta

Taguri:
rusia,
crimă,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici