Crimă macabră în Brazilia: Trei persoane au ucis două femei, le-au tranşat şi au folosit carnea pentru pateuri

Trei persoane din Brazilia sunt suspectate că au omorât cel puţin două femei pe care le-au tranşat şi au folosit carnea în pateuri pe care le vindeau vecinilor, scrie ziarul britanic The Independent, în ediţia electronică.

343 afișări
Imaginea articolului Crimă macabră în Brazilia: Trei persoane au ucis două femei, le-au tranşat şi au folosit carnea pentru pateuri

Crimă macabră în Brazilia: Trei persoane au ucis două femei, le-au tranşat şi au folosit carnea pentru pateuri

Poliţia i-a arestat pe cei trei suspecţi după ce s-a aflat că folosiseră carne de om pentru a face pateuri cu specific local - empanadas - pe care le comercializau.

Cei trei suspecţi - un bărbat, soţia şi amanta acestuia - fac parte dintr-o sectă care pledează pentru "purificarea lumii şi reducerea numărului de locuitori", scrie ziarul britanic The Independent, în ediţia electronică.

Principalul suspect, Jorge Beltrao Negromonte, a scris o carte de 50 de pagini intitulată "Dezvăluirile unui schizofrenic" în care susţine că aude voci şi este obsedat de uciderea femeilor.

Cei trei au fost arestaţi în oraşul brazilian Garanhuns şi au recunoscut faptele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici