Criza ostaticilor din Ucraina a fost încheiată după o intervenţie bizară a preşedintelui pe Twitter

  • Preşedintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a intervenit într-o confruntare în care un fost condamnat a ţinut ostatici 13 oameni într-un autobuz.
  • Condiţia fostului condamnat pentru eliberarea a trei ostatici a fost ca preşedintele să posteze pe Twitter un mesaj pentru oameni: să urmărească filmul Earthlings, din 2005.
  • Confruntarea s-a încheiat după ore de tensiune şi negocieri, în care au fost implicate şi trupe ale Serviciului de Securitate al Ucrainei, specializate în combaterea terorismului.
  • Ministrul de Interne: „Îl aşteaptă ani buni de închisoare”.
3502 afișări
Imaginea articolului Criza ostaticilor din Ucraina a fost încheiată după o intervenţie bizară a preşedintelui pe Twitter

Sursa FOTO: Profimedia

Preşedintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a intervenit într-o confruntare în care au fost luaţi 13 ostatici, în Lutsk, relatează BBC.

Preşedintele a reuşit să pună punct confruntării cu o postare pe Twitter în care îi îndemna pe oameni să urmărească filmul Earthlings.

„Toată lumea ar trebui să urmărească filmul Earthlings din 2005”, a scris Zelensky pe Twitter.

Se pare că aceasta ar fi fost una dintre condiţiile bărbatului care ţinea ostatici 13 oameni dintr-un autobuz, în Lutsk, pentru că imediat după postarea preşedintelui, 3 dintre cei 13 ostatici au fost eliberaţi.

Atacul s-a încheiat după ore de tensiune şi negocieri în care trupele Serviciului de Securitate al Ucrainei, specializate în combaterea terorismului, au fost în alertă şi au încercuit autobuzul cu ostatici.

Ministrul de Interne al Ucrainei a declarat că „Îl aşteaptă ani buni de închisoare”.

Bărbatul se numeşte Maksym Kryvosh, are 44 de ani şi a mai fost condamnat în trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici