CROAZIERA DE COŞMAR: Nava rămasă în derivă cinci zile a acostat. Pasagerii au primit halate de baie drept recompensă

Cei aproximativ 4.000 de pasageri care au petrecut o croazieră de coşmar pe pachebotul avariat Carnival Triumph nu au pierdut totul: Carnival le-a oferit halate de baie, un gest ce a fost subiect de amuzament vineri pe reţelele de socializare.

2365 afișări
Imaginea articolului CROAZIERA DE COŞMAR: Nava rămasă în derivă cinci zile a acostat. Pasagerii au primit halate de baie drept recompensă

CROAZIERA DE COŞMAR: Pasagerii de pe nava rămasă în derivă cinci zile au primit halate de baie drept recompensă (Imagine: Facebook))

"Desigur, halatele de baie ale Cardinal Triumph sunt oferite gratis", a anunţat un tweet oficial al @carnivalcruise, considerând fără îndoială că este un gest potrivit.

"Dar cine vrea un halat de baie care miroase urât?", se întreba Astrid Martinez pe Twitter, în timp ce Mr CBE ironiza Halate de baie drept recompensă pentru o croazieră de coşmaraceastă "dulce amintire" sau Natalie Eshaya exclama: "Cât de generoşi sunt"!

"Cât va valora un halat de baie Carnival pe eBay mâine?", se întreba Paul Nather.

Halatele de baie albe ale turiştilor care călătoreau către Mexic au devenit simbolul coşmarului lor, fiind arborate de pasageri pe puntea ambarcaţiunii pentru a atrage atenţia.

Altele au fost folosite pentru a scrie pe ele mesaje, ca cel al pasagerului care proclama "Am supravieţuit sacilor roşii ai Carnival", referindu-se la sacii meniţi să ţină loc de toalete.

Nava a acostat vineri dimineaţă în portul Mobile (Alabama, sudul Statelor Unite) şi pasagerii au părăsit ambarcaţiunea care, afectată de un incendiu duminică, a rămas fără electricitate pentru pregătirea hranei şi funcţionarea toaletelor, transformând croaziera într-un coşmar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici