Cu o revoluţie în desfăşurare guvernul din Sri Lanka ia măsuri drastice. Accesul la reţele sociale a fost tăiat

Sri Lanka a restricţionat accesul la principalele platforme de socializare, inclusiv la Facebook şi Twitter, a anunţat duminică NetBlocks, după ce guvernul a impus starea de asediu pentru a face faţă tulburărilor tot mai mari pe fondul unei crize economice fără precedent.

3879 afișări
Imaginea articolului Cu o revoluţie în desfăşurare guvernul din Sri Lanka ia măsuri drastice. Accesul la reţele sociale a fost tăiat

Cu o revoluţie în desfăşurare guvernul din Sri Lanka ia măsuri drastic. Accesul la reţele sociale a fost tăiat

"Datele de reţea în timp real arată că Sri Lanka a impus o blocare la nivel naţional în ceea ce priveşte reţelele sociale, restricţionând accesul la platforme precum Twitter, Facebook, WhatsApp, YouTube şi Instagram", a precizat NetBlocks într-un tweet.

Restricţiile vin după ce sâmbătă guvernul a pus în aplicare o stare de asediu la nivelul întregii ţări, deoarece protestele împotriva modului în care guvernul a gestionat criza economică au devenit violente. Starea de asediu va dura până luni la ora 6.00.

Thalduwa a declarat că 664 de persoane au fost arestate de poliţie în Provincia de Vest, cea mai populată zonă a ţării, care include capitala Colombo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici