Cum se împart membrii familiei regale în îndeplinirea îndatoririlor după vestea că Regele Charles are cancer / Prinţesa Anne preia din sarcini / Prinţul Harry a ajuns în Londra

  • Vestea că Regele Charles al III-lea suferă de o formă de cancer a generat numeroase reacţii la nivel internaţional.
  • Mesajele de sănătate venite din partea oficialităţilor nu au întârziat să apară, iar membrii familiei regale au început să preia din îndatoririle monarhului britanic.
4376 afișări
Imaginea articolului Cum se împart membrii familiei regale în îndeplinirea îndatoririlor după vestea că Regele Charles are cancer / Prinţesa Anne preia din sarcini / Prinţul Harry a ajuns în Londra

Prinţesa Anne preia primele angajamente după diagnosticul de cancer al regelui

Prinţesa Anne a efectuat marţi dimineaţă o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, fiind primul membru al familiei care îndeplineşte îndatoririle regale după anunţul public al Palatului Buckingham făcut luni seara, potrivit BBC.

Ulterior, a vizitat un centru comunitar din Eastwood, în Nottinghamshire, scopul deplasării fiind de a afla cum un nou proiect îi ajută pe rezidenţii locali să îşi îmbunătăţească sănătatea mintală.

Prinţul William revine la îndatoririle regale, după operaţia suferită de prinţesa Kate

William, Prinţul de Wales, se întoarce la îndatoririle oficiale din această săptămână, după ce soţia sa, Kate, Prinţesă de Wales, a avut o intervenţie chirurgicală la abdomen.

Este probabil ca William să preia unele sarcini în numele tatălui său, dar nu se aşteaptă să fie nevoie de consilieri de stat, care exercită puterea atunci când monarhul nu îşi poate îndeplini îndatoririle.

Prinţul Harry a ajuns în Londra

Înainte ca vestea că Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, atât William, cât şi Harry, au fost anunţaţi personal de către tatăl lor în legătură cu acest aspect.

Prinţul Harry a sosit în urmă cu câteva momente în Londra, din California, SUA. Până în acest moment, potrivit unor surse citate de BBC, nu este programată o întâlnire între Prinţul Harry şi fratele său mai mare, Prinţul William.

În cursul zilei de luni, Palatul Buckingham a anunţat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer, depistată în urma internării sale în spital pentru tratamentul pentru prostată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici