Cum te faci remarcat în pandemie? Porţi o mască anti COVID-19 în valoare de 1.5 milioane de dolari

  • O companie israeliană lucrează la cea mai scumpă mască din lume, 1.5 milioane de dolari
  • Masca e decorată cu 3.600 de diamante din aur alb şi negru
  • Accesoriul are filtre de înaltă protecţie N99
  • Cererea a fost făcută de un businessman chinez care locuieşte în America
607 afișări
Imaginea articolului Cum te faci remarcat în pandemie? Porţi o mască anti COVID-19 în valoare de 1.5 milioane de dolari

Cum să te remarci în vreme de COVID-19? Măştile colorate şi cu diferite modele sunt în căutare la noi, dar uite, un businessman chinez care locuieşte în America merge la cu totul alt nivel, a vrut cea mai scumpă mască din lume… Zis şi făcut! 1.5 milioane de dolari.

Accesoriul e decorat cu nu mai puţin de 3.600 de diamante albe şi negre, aur de 18 karate. Compania israeliană care îndeplineşte dorinţa omului de afaceri are termen pentru a o finaliza până la finalul anului.

”Personal, nu aş purta o astfel de mască. Nu poţi cumpăra orice cu banii, dar dacă îţi pot cumpăra o mască foarte scumpă COVID-19, iar omul vrea să o poarte şi să primească atenţie, ar trebui să fie fericit cu asta”, spune Isaac Levy, designer şi deţinător al companiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici