Cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter în Mexic

Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter a avut loc, sâmbătă, în sudul Mexicului, potrivit Institutului American de Geofizică (USGS), fără să fie raportate victime, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters.

420 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter în Mexic

Cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter în Mexic

Epicentrul cutremurului a fost localizat pe coasta statului Oaxaca, din sud-vestul Mexicului. Seismul s-a produs la adâncimea de 60 de kilometri, potrivit USGS.

Fausto Lugo, şeful serviciului de urgenţă din Mexico City, a precizat că seismul s-a simţit şi în capitala mexicană, fără să producă victime.

Autorităţile au precizat că încă nu este clar dacă acest seism reprezintă o replică la cutremurele ce au avut loc luna trecută în Mexic, în urma cărora aproape 500 de persoane au murit.

La începutul lunii septembrie, un cutremur cu magnitudinea de 8 grade a lovit statul Oaxaca Mexic, luând viaţa a aproape 100 de oameni. Ulterior, un alt cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade pe scara Richter a lovit Mexicul, în urma căruia au murit peste 340 de oameni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici