CUTREMUR de 7,5 grade produs în Indonezia, resimţit în Australia/ Mai multe clădiri din oraşul Darwin au fost evacuate

Un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter s-a produs luni pe coasta Timorului de Est, Indonezia, a informat Institutul american de Geofizică (USGS), însă autorităţile au anunţat că nu există o alertă de tsunami, relatează site-ul agenţiei Reuters.

2245 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR de 7,5 grade produs în Indonezia, resimţit în Australia/ Mai multe clădiri din oraşul Darwin au fost evacuate

Cutremur de 7,5 grade pe scara Richter produs în Indonezia

Nu există încă un anunţ privind victimele şi pagubele, însă martorii au informat că oamenii şi-au părăsit casele.

Seismul a fost de asemenea simţit şi pe insula Bali şi în oraşul Darwin din Australia, aflat la 700 de kilometri de epicentru.

Un afiliat al CNN, Nine News Darwin, a anunţat pe Twitter că seismul a fost resimţit şi în studiourile de filmări, timp de mai multe minute. Numeroase clădiri din oraş au fost evacuate în urma cutremurului, a relatat Nine News, informează CNN. 

Cutremurul, înregistrat iniţial la 7,2 grade, s-a produs la o adâncime de 220 de kilometri în mare.

Centrul pentru Avertizări de Tsunami a informat că nu există alerte în urma seismului.

Taguri:
indonezia,
cutremur,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici