Cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 3,0 în Marea Britanie

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 3,0 a avut loc joi în jurul orei prânzului în sud-estul Mării Britanii, acesta fiind cel de-al treilea seism din ultimele două săptâmâni care are loc în aceeaşi regiune, au confirmat autorităţile britanice, informează Daily Mirror.

397 afișări
Imaginea articolului Cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 3,0 în Marea Britanie

Cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 3,0 în Marea Britanie

Cutremurul a avut loc în regiunea Crawley şi s-a resimţit şi în regiunile Surrey şi Sussex.

Localnicii au spus că atât clădirile cât şi pământul s-au mişcat pentru ”cîteva secunde”, urmate de un ”tremur”.

James Hammond, din oraşul Bewbush, a simţit pămîntul şi apartamentul în care locuieşte cutremurându-se.

Acesta a spus că ”totul s-a întâmplat în jurul orei 11.50, apartamentul se cutremura. Nu a fost mare, dar am putut simţi cum apartamentul şi mesele se mişcau”.

Pasagerii care se aflau pe aeroportul Gatwick au afirmat că pământul se mişca sub ei, acesta fiind cel de-al şaptelea cutremur din ultimele trei luni din Marea Britanie.

Ashley Pike, un designer de interior din satul Ockley, a afirmat că ”picturile cădeau de pe rafturi în atelierul nostru”. Aceasta a mai spus că ”a fost un mini-cutremur, acum va trebui să ne instruim personalul pentru a ştii ce trebuie să facă pe viitor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici