Cutremur de suprafaţă în Pakistan. Sunt cel puţin 20 de persoane decedate

Cel puţin 20 de persoane au decedat, joi dimineaţa, în urma unui cutremur cu magnitudinea de 5,9 grade, produs în sud-vestul Pakistanului, în provincia Balochistan, la aproximativ 430 de mile sud-vest de capitala Islamabad.

621 afișări
Imaginea articolului Cutremur de suprafaţă în Pakistan. Sunt cel puţin 20 de persoane decedate

Cutremurul cu magnitudinea de 5,9 grade a ucis, joi dimineaţă, cel puţin 20 de persoane în provincia Balochistan, din sud-vestul Pakistanului, a informat Dawn, citat de Bloomberg.

Autorităţile se tem că numărul morţilor este mai mare.

La puţin timp după ce s-a produs cutremurul, care a avut loc la doar 10 kilometri adâncime, a fost revizuit la 5,7.

Au fost provocate alunecări de teren şi mai multe case din regiune au fost avariate, a declarat Naseer Ahmed Nasir, directorul general al Autorităţii Naţionale regionale de Gestionare a Dezastrelor, potrivit ziarului Dawn.

Seismul a avut loc la ora 3.00, ora locală, într-o regiune muntoasă, la aproximativ 430 de mile sud-vest de capitala Islamabad. Zona este cunoscută pentru numeroasele sale mine de cărbune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici