„Dă-mi o frânghie, vreau să mă sinucid!” Oamenii din întreaga lume au sărit în ajutorul copilului de 9 ani hărţuit la şcoală | VIDEO

Oameni obişnuiţi şi celebrităţi din întreaga lume au sărit în ajutorul unui copil de 9 ani, care suferă de nanism, după ce acesta a fost hărţuit la şcoală până la punctul în care nu a mai rezistat şi i-a spus mamei lui că vrea să se sinucidă.

8094 afișări
Imaginea articolului „Dă-mi o frânghie, vreau să mă sinucid!” Oamenii din întreaga lume au sărit în ajutorul copilului de 9 ani hărţuit la şcoală | VIDEO

„Dă-mi o frânghie, vreau să mă sinucid!” Oamenii din întreaga lume au sărit în ajutorul copilului din Asutralia hărţuit pentru că suferă de nanism

Înregistrarea cu copilul de 9 ani, care îi spune mamei lui să îi dea o frânghie deoarece vrea să se sinucidă, a fost publicat de femeie pe Twitter, pentru a atrage atenţia asupra pericolului reprezentant de bullying, transmite Sky News.

Înregistrarea a devenit foarte populară pe reţelele de socializare, iar incidentul a sensibilizat milioane de oameni de pe întreaga planetă, care şi-au arătat dispoziţia de a-l ajuta pe băiat.

„Asta este ceea ce bullying-ul face şi vreau ca lumea să ştie cât de mult ne afectează ca familie”, a declarat Yarraka Bayles, mama lui Quaden Bayles, băiatul hărţuit de colegii de la şcoală.

Actorul australian Hugh Jackman se numără printre cei care şi-au arătat susţinerea pentru Quaden. „Eşti mai puternic decât ştii, prietene”, este mesajul pe care i l-a transmis vedeta copilului. „Wolverine” a făcut apel la oameni să fie buni unii cu alţii.

„Acesta este unul dintre cele mai dureroase clipuri pe care le-am văzut”, a declarat jucătorul de baschet Enes Kanter, de la Boston Celtics.

Pe o pagină de pe platforma GoFundMe, deschisă de comediantul Brad Williams, care suferă şi el de nanism, oamenii au donat mai mult de 140.000 de dolari americani pentru Quaden. Ei doresc ca băiatul de 9 ani să călătorească la Disneyland, în California.

Despre bullying, mama copilului a declarat că este „o criză internaţională care necesită atenţie urgentă”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici