David Cameron: O bombă probabil a explodat în avionul rus prăbuşit în Egipt

O bombă probabil a explodat la bordul avionului rus prăbuşit în regiunea egipteană Sinai, afirmă premierul britanic, David Cameron, anunţând că aeronavele aparţinând companiilor aeriene britanice vor evita zona.

904 afișări
Imaginea articolului David Cameron: O bombă probabil a explodat în avionul rus prăbuşit în Egipt

David Cameron: O bombă probabil a explodat în avionul rus prăbuşit în Egipt

"Pe durata investigaţiei, nu putem spune categoric de ce s-a prăbuşit avionul rus", a declarat David Cameron, potrivit Reuters.

"Dar, cu cât apar mai multe informaţii, am devenit preocupaţi că avionul ar fi putut fi doborât de explozia unei bombe", a adăugat Cameron.

Ca măsură de precauţie, avioanele britanice care fac legătura cu staţiunea egipteană Sharm al-Sheikh vor evita zona, a spus David Cameron, precizând că situaţia din Egipt va fi evaluată de experţi britanici.

Avionul Airbus A321 al companiei ruse Kogolimavia, care zbura pe ruta Sharm el-Sheikh - Sankt-Petersburg, s-a prăbuşit sâmbătă în Peninsula Sinai, în nordul Egiptului. Incidentul aerian s-a soldat cu moartea celor 224 de persoane aflate la bord. Filiala egipteană a reţelei teroriste Stat Islamic a revendicat doborârea avionului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici